Cégtörténet

A Debreceni Nyelviskola Kft. 2002-ben alakult, szakmai vezetésének és tanári gárdájának évtizedes szervezési és tanítási tapasztalataira alapozva.A piaci igényeknek megfelelően angol nyelvtanfolyamokat indítottunk először, ezt követték a német tanfolyamok. Nyelvtanfolyami kínálatunkat különféle intenzitású kurzusokkal bővítettük – a hosszú (4 hónapos) esti szemeszterkurzusok mellett megjelentek a délelőtti tanfolyamok, az intenzív, fél-intenzív kurzusok is. Nyelvi palettánk több kis nyelvvel bővült: idővel elkezdtünk orosz, finn, olasz és holland tanfolyamokat is hirdetni. Jelenleg az angol és német nyelv mellett francia, olasz, orosz és spanyol nyelvekből rendelkezünk engedélyezett programmal, valamint külföldiek számára magyart is oktathatunk idegen nyelvként.A lakossági nyelvtanfolyamok mellett céges oktatással is foglalkozunk, az általános nyelvi tanfolyamok mellett szaknyelvi kurzusokban is jelentős tapasztalattal rendelkezünk (üzleti nyelv, turizmus, logisztika, egészségügy, kereskedelem, mezőgazdasági, műszaki). Üzleti angol és német programjaink jelenleg engedélyezés alatt állnak.Az irodai forgalom (és munka!) növekedésével 2006 januárjában új helyre költöztünk, Bethlen utcai irodánkban egy helyen található a szervező iroda, az ügyfélszolgálat, a könyvtár és tantermeink többsége.Működésünk során mindig nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, mind a kurzusszervezés, mind a tanítás során. Oktatóink minden esetben diplomával rendelkező gyakorlott nyelvtanárok, akik célnyelvi interjú és próbatanítás után kapnak megbízást a tanfolyamok megtartására. Kizárólag minőségi tananyagokból tanítunk.
  • 2006 ősze óta a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Minősített Nyelviskolájaként működünk.
  • 2008-tól nyelviskolánk nyelvvizsgaközpont lett, az ELTE Origó Nyelvi Centrum vizsgarendszer bejelentett vizsgahelye lettünk.
  • 2011-től a LCCI vizsgarendszer debreceni vizsgakelye lettünk.
  • A Debreceni Nyelviskola 2020-ban benyújtotta az első Erasmus+ pályázatát, ami a nemzetköziesítés folyamatának első állomása volt. 
Az oktatás minősége tehát kiemelten fontos számunkra. A kiváló tanárok, minőségi tananyagok mellett igyekszünk az iskola technikai felszereltéségét is folyamatosan fejleszteni. Az alapfelszerelésnek számító CD-lejátszós magnók, számítógépek mellett több interaktív táblával, projektorral is rendelkezik nyelviskolánk.